NBC:n studiot sijaitsevat aivan New Yorkin sydämessä olevassa Rockefeller Centerissä ja siellä pääsee tutustumaan todella suuren ja ammattimaisen televisioaseman toimintaan. Opastetulla NBC Studios Tour -kierroksella, jonka kesto on noin 65 minuuttia, näet esimerkiksi omasta telkasta kenties joskus tutuiksi muodostuneita tv-lavasteita, ohjaamon, meikkaushuoneen ja kanavan nimikko-ohjelmien, kuten Saturday Night Liven nauhoitusstudioita.

NBC Studio sijaitsee osoitteessa 30 Rockefeller Plaza. Tarjolla on mielenkiintoinen kierros, joka kiehtoo niin teinejä kuin aikuisia vierailijoita, etenkin TV:n ystäviä. Lähde sinäkin kurkistamaan, mitä kameran takana oikein on ja mitä siellä puuhataan sinun viihdyttämiseksesi. Studioista on juuri tehty entistä interaktiivisempi kohde, joten siellä pääset itsekin kameraa ohjailemaan ja The Tour Studiolla oman ohjelmasi tekeminen ei jää pelkäksi unelmaksi.

Studiolla voi vierailla arkena kello 8.30 – 14 ja lauantaisin kello 8.30 – 17. Liput maksavat aikuisilta 33 dollaria ja lapsilta sekä senioreilta 29 dollarin verran. Alle 6-vuotiaat lapsoset pääsevtä jännittävään kohteeseen ilmaiseksi.


Kommentit

NBC-studiot — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>