Ravintolan esittely

Per Se on yksi New Yorkin suosituimmista ravintoloista, joka tarjoaa asiakkailleen maailmanluokan ruokailuelämyksen. Ravintola sijaitsee lähellä Central Parkia, koko kaupungin sydämessä, ja se avattiin vuonna 2004. Per Se on osa Thomas Kellerin omistamaa ravintolaryhmää, joka tunnetaan myös Yhdysvaltain parhaimpiin kuuluvasta ravintolastaan French Laundrysta Kaliforniassa.

Per Se tunnetaan erityisesti ensiluokkaisesta palvelustaan ja tyylikkäästä ympäristöstään. Ravintolassa on vain 64 paikkaa, joten tunnelma on intiimi ja rauhallinen. Haute cuisine -ravintolana Per Se tarjoilee moderneja ranskalaisia ruokia yhdistettynä amerikkalaiseen makumaailmaan. Ravintolassa on myös erinomainen viinilista, josta löytyy laaja valikoima viinejä ympäri maailmaa.

Sijainti ja saapuminen

Per Se sijaitsee Hudson-joen länsirannalla, lähellä Central Parkia. Ravintola sijaitsee 10. kerroksessa Time Warner Centerin neljännessä korttelissa, ja sen ikkunoista voi ihailla upeita näkymiä Central Parkiin ja New Yorkin kaupunkiin. Time Warner Centerissä on myös lukuisia muita ravintoloita, kauppoja ja viihdetiloja, joten vieraat voivat viettää aikaa ennen tai jälkeen aterian.

Saapuminen Per Seen on helppoa julkisilla liikennevälineillä tai taksilla. Lähimpänä metroasema on 59th Street – Columbus Circle, jossa pysähtyy useita metrolinjoja. Jos matkustat taksilla, voit kertoa kuljettajalle osoitteeksi 10 Columbus Circle. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, joten se on helposti saavutettavissa missä päin kaupunkia tahansa.

Pöytävaraus ja hintataso

Pöytävaraukset Per Seeki kannattaa tehdä hyvissä ajoin, sillä ravintola on suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin turistienkin keskuudessa. Varauksen voi tehdä joko ravintolan verkkosivuilla, puhelimitse tai sähköpostitse. Per Se on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, lounasaikaan klo 11.30–13.30 sekä illallisaikaan klo 17.30–22.00.

Per Se on kallis ravintola, jossa ateriointi ei ole tavalliselle budjetille tarkoitettua. Päivällismenun hinta on $355 per henkilö, johon ei sisälly juomia. Juomapaketti voidaan lisätä ateriaan erikseen, mutta se nostaa hintaa entisestään. Huomioi myös, että ravintola perii peruutuksista maksun, joten pöytävarauksen kanssa kannattaa olla tarkkana.

Kaiken kaikkiaan Per Se on hieno ravintola, joka tarjoaa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen New Yorkin sydämessä. Sen tyylikäs ja elegantti ympäristö, makumaailmaa ihastuttavat ruoat ja ensiluokkainen palvelu tekevät siitä upean vaihtoehdon erityisiin juhliin tai unohtumattomiin illanviettoihin.

Ruokalista ja erityisruokavaliot

Per Se on yksi New Yorkin suosituimmista ravintoloista, ja sen ruokalista on varmasti yksi syy siihen. Ravintola tarjoaa modernia amerikkalaista ruokaa, joka on koottu tarkkaan valituista ja laadukkaista raaka-aineista. Per Se:n ruokalista vaihtuu usein kauden mukaan, joten jokainen vierailu ravintolassa voi tarjota uuden ja ainutlaatuisen makuelämyksen.

Per Se:n ruokalista on täynnä innovatiivisia ja herkullisia ruokia, jotka ovat saaneet sekä paikallisten että matkailijoiden suosion. Ravintola tarjoaa useita eri menuvaihtoehtoja, kuten maistelumenuja, a la carte -menuja ja viinipareja. Jokainen menu on suunniteltu huolellisesti ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden kokea erilaisia makuja ja tekstuureita.

Ravintolassa otetaan huomioon myös erityisruokavaliot. Per Se:n keittiö pystyy mukautumaan erilaisiin ruokavalioihin, kuten gluteenittomaan, vegaaniseen ja kasvisruokavalioon. Vieraat voivat ilmoittaa erityisruokavalioistaan etukäteen, jotta keittiö voi valmistella sopivan ruokalistan. Ravintola on myös valmistautunut mahdollisiin allergioihin ja tarjoaa vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin ruoka-aineallergioihin.

Tarjoilun taso ja tunnelma

Per Se:n maine perustuu paitsi sen ruoan laatuun myös tarjoilun tasoon. Ravintolan henkilökunta on ammattitaitoista ja palvelualtista, ja he pyrkivät luomaan vieraille ainutlaatuisen ja unohtumattoman ruokailukokemuksen. Asiakkaat kuvailevat tarjoilua ylelliseksi ja huomaavaiseksi, ja moni kehuu henkilökunnan asiantuntemusta ruoasta ja viineistä.

Per Se tarjoaa myös kauniin ja elegantin tunnelman. Ravintola sijaitsee Columbuksen ympyrässä, ja sen ikkunoista avautuu upea näköala Central Parkiin. Sisustus on moderni ja tyylikäs, ja ravintolassa on tilava ja avoin pöytäjärjestys, joka takaa jokaiselle vieraalle rauhallisen ja intiimin ilmapiirin. Tunnelma ravintolassa on rento ja ystävällinen, mutta samalla hienovarainen ja hienostunut.

Suosituimmat annokset

Per Se:n ruokalista tarjoaa monia herkullisia annoksia, mutta muutamat niistä ovat erityisen suosittuja. Yksi näistä on ”oysters and pearls”, joka on ravintolan tunnetuimpia annoksia. Se koostuu ostereista, tapiokasta, kermasta ja kaviarista, ja se tarjoillaan kuohuvan viinin kanssa. Annos on sekä visuaalisesti kaunis että herkullinen, ja se edustaa täydellisesti ravintolan tyyliä ja makumaailmaa.

Toinen suosittu annos on ”foie gras”, joka on valmistettu paistetusta ankanmaksasta, kirsikoista ja brioche-leivästä. Annos on täynnä rikkaita makuja ja erilaisia tekstuureja, ja se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokeilla jotain erityistä. Myös ”black truffle explosion” on suosittu annos, joka koostuu mustasta tryffelistä ja rapeasta voitaikinasta.

Per Se:n suosituimpiin annoksiin kuuluvat myös liha- ja kalaruoat. Esimerkiksi ”dry aged beef” on suosittu valinta lihansyöjille, ja se tarjoillaan yrttiperunan ja punaviinikastikkeen kanssa. Kala-annoksista suosituin on ”butter poached lobster”, joka tarjoillaan suklaatomaattien ja vaniljakastikkeen kanssa.

Per Se on ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola New York Cityssä. Sen ruokalista tarjoaa herkullisia ja innovatiivisia ruokia, ja ravintolan tarjoilun taso ja tunnelma ovat huippuluokkaa. Suosituimmat annokset, kuten ”oysters and pearls” ja ”foie gras”, ovat saaneet paljon kiitosta vierailta. Ei ole ihme, että Per Se on yksi kaupungin suosituimmista ravintoloista.

Ravintolan arvostelut ja palkinnot

Per Se on yksi New Yorkin suosituimmista ravintoloista, joka tarjoaa upeita gourmet-ruokia ja unohtumattomia makuelämyksiä. Ravintolalla on saavutuksia ja palkintoja lukuisilta arvostetuilta tahoilta, ja se on saanut paljon kiitosta ruokansa laadusta ja mausta.

Per Se on saanut kolme Michelin-tähteä, mikä on yksi korkeimmista mahdollisista arvosanoista ravintoloille. Tämä palkinto myönnetään vain erittäin harvoille ravintoloille maailmassa, ja se kertoo ravintolan korkeasta laadusta ja ammattitaidosta. Michelin-tähdet ovat olleet ravintolassa jo vuodesta 2007 lähtien, mikä on merkki sen jatkuvasta erinomaisuudesta.

Lisäksi Per Se on saanut muun muassa The New York Timesin palkinnon ”Outstanding Restaurant” vuonna 2006. Tämä palkinto myönnetään ravintolalle, joka on osoittanut poikkeuksellista laatua ja ylittänyt asiakkaiden odotukset. Per Se on myös useita kertoja sijoittunut maailman parhaimpien ravintoloiden listalle, ja sen maine vain kasvaa vuosi vuodelta.

Aukioloajat ja varatut päivät

Per Se on avoinna tiistaista sunnuntaihin ja tarjoaa lounasta ja illallista. Lounasta voi nauttia ravintolassa kello 12.00–14.30 välillä ja illallista kello 17.30–22.00 välillä. Ravintolassa on myös viikonloppuisin mahdollista mennä brunssille. Brunssi on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11.00–13.30 välillä.

Koska Per Se on erittäin suosittu ravintola, on suositeltavaa tehdä varaus etukäteen. Ravintola ottaa vastaan varauksia 60 päivää etukäteen, ja paikat täyttyvät nopeasti. Varaus kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa, jotta varmasti saa haluamansa pöydän. Ravintolan verkkosivuilta löytyy varauslomake, jolla voi tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Per Se on myös suljettu tiettyinä päivinä vuodessa. Se on suljettu maanantaisin ja tiistaisin sekä muutamina poikkeuspäivinä, kuten joulupäivänä ja kiitospäivänä. Kannattaa siis tarkistaa ravintolan verkkosivuilta, että haluamasi päivä on avoinna ennen varausta.

Vinkkejä vierailijoille

Per Se on hieno ravintola, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ylellisen kokemuksen. Vierailijoita pyydetään pukeutumaan asianmukaisesti ja tulemaan ajoissa, jotta voi täysin nauttia ruokailuhetkestä.

Ravintolan ruoka on taideteos paitsi maun myös ulkonäön puolesta, ja se tarjoaa monia pieniä annoksia, jotka on suunniteltu täydentämään toisiaan. Ruokalista sisältää useita degustointimenuita, joista voi valita oman makunsa mukaan. Hienoja viinejä ja juomia on myös tarjolla, ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään juomaparin valinnassa.

Ravintola tekee myös erityisjärjestelyjä esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia varten. Mikäli haluaa tehdä jotain erityistä, kannattaa ottaa yhteyttä ravintolaan etukäteen ja kysyä mahdollisuuksista.

Per Se on ehdottomasti vierailun arvoinen ravintola New York Cityssä. Sen korkeatasoinen ruoka, imarteleva ympäristö ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat unohtumattoman kokemuksen.


Kommentit

Per Se — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>