Sijainti ja saapuminen

Philadephia Premium Outlets sijaitsee noin 62 mailin päässä New York Citystä. Se sijaitsee erittäin kätevästi Pottstownin kaupungin lähellä, lähellä Philadelphiaa Pennsylvanian osavaltiossa. Saapuminen ostoskeskukseen New York Citystä on helppoa sekä autolla että julkisilla kulkuneuvoilla.

Jos matkustat autolla, voit ottaa Interstate 95 -moottoritien ja siirtyä sitten Interstate 476:lle, joka vie sinut Pottstowniin. Sieltä seuraa opasteita Premium Outlets -liittymään ja löydät helposti pysäköintitilat ostoskeskuksen ympäristöstä. Matka New York Citystä Philadelphian Premium Outlets -keskukseen vie noin 2 tunnia, riippuen liikenteestä.

Jos et halua ajaa, voit myös matkustaa julkisilla kulkuvälineillä New York Citystä Philadelphiaan ja sitten jatkaa matkaa bussilla Philadelphian Premium Outlets:iin. Amtrak-junat kulkevat säännöllisesti New Yorkin ja Philadelphian välillä, ja sen jälkeen voit hypätä SEPTA-bussiin tai taksiin, jotka vievät sinut suoraan ostoskeskukseen.

Yleiskuvaus ja brändivalikoima

Philadelphian Premium Outlets -ostoskeskus on yksi alueen parhaista paikoista tehdä ostoksia edullisesti. Se on ulkoilmallinen ostoskeskus, jossa on yli 135 eri brändin myymälöitä. Ostoalue on jaettu kuuteen eri kortteliin, ja siellä on laaja valikoima vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä, asusteita ja paljon muuta.

Ostoskeskuksesta löytyy tunnettuja premium-brändejä, kuten Nike, Adidas, Ralph Lauren, Calvin Klein, Kate Spade, Tory Burch ja Michael Kors. Myös kodintarvikkeisiin erikoistuneita myymälöitä, kuten Le Creuset ja Kitchen Collection, on saatavilla. Tarjolla on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voit virkistäytyä ostosten lomassa.

Philadelphian Premium Outlets -ostoskeskus on suosittu sekä paikallisten asukkaiden että matkailijoiden keskuudessa, jotka etsivät laadukkaita tuotteita edullisesti. Se on erityisen suosittu paikka ostaa merkkivaatteita, asusteita ja urheiluvälineitä, koska monet suosikkibrändit tarjoavat huippulaatuisia, mutta edullisempia vaihtoehtoja täällä.

Tarjoukset ja alennukset

Philadelphian Premium Outlets -ostoskeskus on tunnettu huippulaatuisista tuotteistaan edulliseen hintaan. Keskus tarjoaa usein erilaisia tarjouksia ja alennuksia, joiden avulla voit säästää vielä enemmän rahoja ostoksista.

Suosittelemme vierailemaan ostoskeskuksen virallisilla verkkosivuilla tai tilaamaan uutiskirjeen, jotta pysyt ajan tasalla tarjouksista ja alennuksista. Lisäksi voit liittyä VIP Shopper Clubiin, joka tarjoaa vieläkin enemmän etuja ja alennuksia. VIP-jäsenet saavat usein ylimääräisiä alennuksia, pääsyn yksinoikeustapahtumiin ja paljon muuta.

Liittyminen VIP Shopper Clubiin on ilmaista, ja saat heti ensimmäisenä uusimmat tarjoukset ja alennukset sähköpostitse. Joten jos suunnittelet vierailua Philadelphian Premium Outlets:iin, suosittelemme rekisteröitymistä VIP Shopper Clubiin, jotta saat eniten irti ostoskokemuksestasi.

Kaiken kaikkiaan Philadelphian Premium Outlets -ostoskeskus on ihanteellinen paikka tehdä ostoksia edullisesti New York Cityn vierailun yhteydessä. Sen sijainti lähellä Philadelphiaa ja sen laaja brändivalikoima tekevät siitä suositun kohteen sekä paikallisille asukkaille että matkailijoille. Muista tarkistaa tarjoukset ja alennukset ennen vierailua, jotta saat parhaan mahdollisen ostoskokemuksen.

Suosituimmat myymälät

Philadelphia Premium Outlets on yksi suosituimmista ostoskohteista New Yorkin lähellä sijaitsevalla alueella. Tämä outlet-keskus tarjoaa valtavan valikoiman tunnettujen merkkien vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintarvikkeita huippualennuksilla. Tässä artikkelissa tutustumme muutamaan keskuksen suosituimpaan myymälään.

Yksi keskuksen suosituimmista liikkeistä on Nike. Nike-myymälässä voi löytää laajan valikoiman urheiluvaatteita, kenkiä ja varusteita miehille, naisille ja lapsille. Tarjolla on myös urheiluvaatteita eri harrastuksiin, kuten juoksuun, jalkapalloon ja golfiin. Nike tunnetaan korkeasta laadusta ja innovatiivisista tuotteistaan, ja täältä voi tehdä hyviä löytöjä edulliseen hintaan.

Toinen suosittu myymälä Philadelphia Premium Outletsissa on Calvin Klein. Calvin Klein tarjoaa tyylikkäitä vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä miesten että naisten vaatekaapeille. Myymälässä on myös tarjolla upeita alusvaatteita ja tuoksuja. Calvin Kleinin tuotteet ovat tunnettuja rennosta mutta tyylikkäästä tyylistään, ja täältä voi tehdä edullisia löytöjä suosikkimerkiltä.

Ralph Lauren on myös yksi suosituimmista myymälöistä alueella. Ralph Lauren tarjoaa laadukkaita vaatteita, asusteita ja kodintarvikkeita niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Myymälästä voi löytää sekä rentoja että juhlavampia vaatteita, ja Ralph Laurenin tuotteet tunnetaan klassisesta ja tyylikkäästä tyylistään. Täältä voi saada laadukkaita designer-tuotteita huomattavasti edullisempaan hintaan.

Ravintolat ja kahvilat

Philadelphia Premium Outlets tarjoaa myös monipuolisen valikoiman ruokailumahdollisuuksia, joten nälän iskiessä ei tarvitse lähteä kauas ostoskierroksen keskeltä. Alueella on useita ravintoloita, jotka sopivat eri makumieltymyksille.

Jos kaipaat pikaruokaa, voit suunnata suosittuun McDonald’s-ravintolaan, joka tarjoaa tuttuja burgereita ja ranskalaisia perunoita. Myös Subway-ravintolasta voi napata mukaansa tuoreita leipiä ja sämpylöitä omien mieltymysten mukaan täytettynä.

Jos haluat nauttia maittavan aterian rennommassa tunnelmassa, kannattaa tutustua Applebee’s-ravintolaan. Täällä voit herkutella esimerkiksi pihveillä, merenelävillä tai pastalla. Ravintolassa on myös laaja juomavalikoima ja viihtyisä baarialue.

Jos taas kaipaat jotain pientä makeaa tai piristävää, voit poiketa Starbucks-kahvilassa. Täältä saat herkullisia kahvijuomia, teetä, leivonnaisia ja välipaloja. Kahvilassa on myös viihtyisä tunnelma, joten voit pysähtyä hetkeksi nauttimaan kahvihetkestä ostoskiireiden keskellä.

Parkkipaikat ja liikenneyhteydet

Philadelphia Premium Outletsissa on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja, joten auton jättäminen ostosten ajaksi ei ole ongelma. Parkkipaikat sijaitsevat lähellä kauppakeskusta, joten pääset kätevästi ostoksille auton kanssa.

Mikäli et halua käyttää omaa autoa, voit hyödyntää myös Philadelphia Premium Outletsin tarjoamia liikenneyhteyksiä. Useat bussiyhtiöt tarjoavat suoria linja-autoyhteyksiä New York Citystä Philadelphia Premium Outletsiin. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos et omista autoa tai et halua ajaa itse.

Linja-autot kulkevat säännöllisesti ja matka kestää noin tunnin. Voit tarkistaa aikataulut ja lipunvaraukset linja-autoyhtiöiden verkkosivuilta. Liikenneyhteyksien ansiosta saat myös mahdollisuuden tutustua muihin lähialueen outlet-keskuksiin ja nähdä enemmän alueen tarjontaa samalla reissulla.

Philadelphia Premium Outlets on erinomainen kohde shoppailun ystäville New Yorkin alueella. Sen suosituimmat myymälät tarjoavat laajan valikoiman tunnettujen merkkien tuotteita edullisin hinnoin. Alueella on myös ravintoloita ja kahviloita, joissa voi pitää taukoa ostoskiireiden keskellä. Parkkipaikkoja on runsaasti, ja liikenneyhteydet ovat hyvät.

Käytännön vinkit ja neuvot

Philadelphia Premium Outlets on suuri outlet-keskus, jossa on yli 150 myymälää. Täältä löydät paljon tunnettuja merkkejä ja designer-tuotteita huomattavasti alennettuun hintaan. Tämä ostoskeskus on erityisen suosittu shoppailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat New York Cityssä, sillä se sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kaupungista. Tässä on joitain käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua nauttimaan ostoskokemuksestasi Philadelphia Premium Outletsissa.

Ensinnäkin, suunnittele ostospäiväsi etukäteen. Tutustu ostoskeskuksen verkkosivuihin ja selaa myymälöiden luetteloa. Merkitse ylös ne myymälät, joissa haluaisit vierailla ja tarkista niiden sijainnit ostoskeskuksessa. Tämä auttaa sinua navigoimaan helpommin ostoskeskuksessa ja hyödyntämään aikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Toiseksi, varaudu kävelemään paljon. Philadelphia Premium Outlets on erittäin laaja alue, ja myymälät sijaitsevat usein hieman etäällä toisistaan. Joten asenna mukavat kengät ja varmista, että olet valmis kävelemään pitkiä matkoja. Voit myös harkita ostoskärryjen vuokraamista, jotta voit helpommin kuljettaa ostoksesi ympäri ostoskeskusta.

Kolmanneksi, kiinnitä huomiota tarjouksiin ja alennuksiin. Philadelphia Premium Outletsissa on aina paljon tarjouksia ja alennuksia, ja jotkut myymälät tarjoavat vielä suurempia alennuksia tietyissä sesongeissa. Kannattaa siis pitää silmällä erikoistarjouksia ja hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lopuksi, ota mukaasi riittävästi käteistä ja luottokortteja. Vaikka useimmissa myymälöissä voi maksaa kortilla, on silti hyvä olla käteistä mukana, koska jotkut myymälät saattavat hyväksyä vain käteisen maksun. Lisäksi kannattaa tarkistaa, onko saatavilla mahdollisuutta verovapaaseen ostokseen, jos olet ulkomaalainen matkustaja. Tämä voi auttaa sinua säästämään vielä enemmän rahaa ostoksissasi.

Aukioloajat ja sesongit

Philadelphia Premium Outlets on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10.00 – 21.00 ja sunnuntaisin klo 10.00 – 19.00. On hyvä huomata, että aukioloajat voivat vaihdella ja myymälät saattavat olla kiinni joillakin juhlapyhillä. Tarkista siis aukioloajat etukäteen, jotta varmistat, että pääset etsimään parhaita tarjouksia juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Philadelphia Premium Outletsissa on myös erilaisia sesonkialennuksia ja tarjouksia ympäri vuoden. Näihin kuuluvat esimerkiksi suuret alennusmyynnit talvella ja kesällä sekä erikoispäivät kuten Kiitospäivä, Black Friday ja joulusesonki. Jos haluat hyödyntää suurimmat alennukset, kannattaa suunnitella ostospäiväsi näiden sesonkien ympärille.

Muut mielenkiintoiset ostospaikat lähistöllä

Vaikka Philadelphia Premium Outlets onkin suuri ja monipuolinen ostoskeskus, lähialueella on myös muita mielenkiintoisia ostospaikkoja, joissa voit vierailla. Esimerkiksi King of Prussia Mall on yksi Yhdysvaltain suurimmista ostoskeskuksista, joka sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Philadelphia Premium Outletsista. Täältä löydät yli 400 myymälää ja lukuisia ravintoloita, joten voit helposti viettää koko päivän ostoksilla.

Toinen lähistöllä oleva ostospaikka on Philadelphia Mills, joka on suuri teollisuuspuisto, jossa on paljon outlet-myymälöitä. Täällä voit löytää edullisia vaatteita, asusteita, kodintarvikkeita ja paljon muuta. Philadelphia Mills sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Philadelphia Premium Outletsista.

Jos olet kiinnostunut vintage-muodista ja uniikeista löydöistä, voit suunnata Second Time Around -myymälään, joka on paikallinen vintage- ja second hand -putiikki Philadelphia’s East Passyunkin alueella. Täältä voit löytää laadukkaita vaatteita ja asusteita edulliseen hintaan.

Kaiken kaikkiaan Philadelphia Premium Outlets on erinomainen kohde, jos haluat tehdä hyviä löytöjä ja ostaa tunnettujen merkkien tuotteita edullisempaan hintaan. Muista kuitenkin suunnitella ostospäiväsi etukäteen, varaudu kävelemään ja hyödynnä tarjoukset ja alennukset parhaalla mahdollisella tavalla.


Kommentit

Philadelphia Premium Outlets — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>