Sijainti ja saapuminen

New York Cityn lähellä sijaitseva Woodbury Common Premium Outlets on yksi Yhdysvaltojen suurimmista outlet-ostoskeskuksista. Se sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Manhattanilta, valtatie 87:n varrella, Central Valleyssa. Outlet-keskus on helppo saavuttaa myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Jos suunnittelet vierailua Woodbury Commonin Outletiin julkisilla kulkuneuvoilla, voit ottaa bussin Port Authority Bus Terminalilta New Yorkin Manhattaniin. The Short Line-bussiyhtiö tarjoaa päivittäisiä reittivaihtoehtoja Woodburyhin ja lipun hinta on noin 42 dollaria (noin 35 euroa) edestakaisin. Bussimatka kestää noin tunnin ja bussi vie sinut suoraan ostoskeskuksen parkkipaikalle.

Jos kuitenkin päätät ajaa itse, voit käyttää navigaattoria ja seurata kylttejä, joita näet valtatiellä 87. Woodbury Commonia on vaikea jättää väliin, sillä outlet-keskuksen kyltit alkavat näkyä jo hyvissä ajoin ennen sen varsinaista sijaintia.

Outlet-keskuksessa on runsaasti paikoitustilaa, mutta suosituimpina ajankohtina se voi olla hyvin täynnä. Joten varaudu siihen, että joudut saattamaan autosi kauemmas ostoskeskuksesta ja kävelemään jonkin matkaa.

Woodbury Commonin Outletiin saapuminen on helppoa ja vaivatonta, ja sinne kannattaa ehdottomasti suunnata, jos olet New York Cityssä ja kaipaat ostoshetkiä.

Myymälät ja brändit

Woodbury Common Premium Outlets houkuttelee ostosmatkaajia ympäri maailmaa sen laajan valikoiman ansiosta. Outletissa on yhteensä yli 250 eri kauppaa ja brändiä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Woodbury Commonin Outletissa on sekä vaate-, kenkä- että asusteliikkeitä. Voit tehdä ostoksia tunnettujen merkkien, kuten Gucci, Prada, Burberry, Michael Kors, Coach ja Nike myymälöissä. Outletista löytyy myös useita urheilumerkkejä, kuten Adidas, Puma ja Reebok. Tarjolla on myös kodintekstiilejä, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja ravintoloita.

Ostoskeskus on jaettu eri kortteleihin, joiden välillä kulkee liukuhihna, joka helpottaa siirtymistä eri myymälöiden välillä. Kortteleiden välimatkat eivät kuitenkaan ole pitkiä, joten ostoskierros onnistuu kätevästi jalkaisin.

Outlet-konsepti tarkoittaa sitä, että myymälöistä voi tehdä hyviä löytöjä edullisemmin hinnoin. Hinnat ovat yleisesti ottaen alhaisempia kuin normaalihinnoissa, mutta voi olla myös kalliimpia merkkituotteita, jotka eivät ole niin alennuksessa. Tarjousten lisäksi on myös mahdollista löytää outlet-erien tuotteita, jotka eivät välttämättä ole saatavilla muualla.

Hintataso ja tarjoukset

Woodbury Common Premium Outlets houkuttelee ostoksille erityisesti hintatietoisia kuluttajia, jotka etsivät laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Outlet-myymälöissä on yleensä jatkuvasti käynnissä erilaisia tarjouksia ja alennuksia, joten kannattaa pitää silmät auki hyvien löytöjen varalta.

Tarjoukset vaihtelevat myymälöittäin ja ajankohdittain, joten jos haluat tehdä parhaimmat löydöt, suositellaan vierailemaan outlet-keskuksessa sesonkiaikaan. Esimerkiksi vuoden aikana järjestetään erilaisia myyntitapahtumia, jolloin alennukset voivat olla vielä huomattavasti suurempia.

Outlet-keskuksesta löytyy myös oma verkkosivusto, jossa voi rekisteröityä Woodbury Commonin VIP-jäseneksi. Jäsenenä saa erilaisia etuja, kuten pääsyn erikoistarjouksiin, kuponkeja ja alennuksia lisätarvikkeista. VIP-jäseneksi liittyminen on ilmaista ja tarjoaa mahdollisuuden säästää entistä enemmän rahaa.

Kaiken kaikkiaan Woodbury Common Premium Outlets tarjoaa laajan valikoiman erilaisia myymälöitä ja brändejä, alhaisia hintoja sekä monia tarjouksia ja alennuksia. Jos olet New York Cityn lähistöllä, tätä ostoskeskusta ei kannata missata!

Ostosten tekeminen ja käytännön vinkit

New York City on tunnettu shoppailijan paratiisina, ja yksi suosituimmista ostospaikoista on Woodbury Common Premium Outlets. Tämä valtava outlet-myymäläkeskus sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Manhattanilta, ja se houkuttelee vuosittain miljoonia kävijöitä ympäri maailmaa.

Woodbury Common Premium Outlets tarjoaa yli 220 merkkituotteisiin erikoistunutta myymälää, jotka tarjoavat alennettuja hintoja. Täältä voit löytää tunnettujen merkkien kuten Coach, Calvin Klein, Nike, Michael Kors ja Ralph Lauren tuotteita edullisin hinnoin. Outlet-myymälät ovat suosittuja paitsi matkailijoiden, myös paikallisten asukkaiden keskuudessa, sillä ne tarjoavat mahdollisuuden tehdä laadukkaita ostoksia edullisesti.

Woodbury Common Premium Outletsin ostosalue on jaettu useisiin osioihin, joissa eri merkit ovat sijoittuneet omille alueilleen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit suunnitella ostosreittisi etukäteen ja käydä haluamissasi myymälöissä tehokkaasti. Lisäksi alueella on useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voit käydä lataamassa akkuja shoppailun lomassa.

Kun suunnittelet ostosreissua Woodbury Common Premium Outletsiin, on hyvä varata tarpeeksi aikaa. Alueella on paljon myymälöitä, ja vaikka Outletit tarjoavatkin alennettuja hintoja, voi ostosten tekeminen viedä aikaa. Lisäksi kannattaa tarkistaa etukäteen mahdolliset aukioloajat, sillä ne saattavat vaihdella eri myymälöiden välillä.

Ravintolat ja ruokailumahdollisuudet

Shoppailun lomassa on tärkeää pitää huolta myös energiatasoista, ja Woodbury Common Premium Outletsilla on useita ravintoloita ja ruokailumahdollisuuksia tarjolla. Alueelta löytyy erilaisia vaihtoehtoja aina pikaruokaketjuista ravintoloihin, jotka tarjoavat laadukasta ruokaa.

Yksi suosituimmista ruokailupaikoista Woodbury Common Premium Outletsilla on Market Hall, joka tarjoaa useita eri ravintoloita ja kahviloita saman katon alla. Täältä löydät muun muassa italialaista, meksikolaista, kiinalaista ja amerikkalaista ruokaa. Market Hall onkin erinomainen paikka nauttia lounasta shoppailun lomassa.

Jos kaipaat hieman välipalaa ostosten lomassa, voit käydä vaikkapa Häagen-Dazs-jäätelöbaarin tai Godiva Chocolatier -kaupan herkuttelemassa. Alueella on myös useita kahviloita, kuten Starbucks, joissa voit nauttia kupin kahvia ja leipoja.

Vapaa-ajan aktiviteetit ja palvelut

Woodbury Common Premium Outlets tarjoaa paljon enemmän kuin pelkän shoppailun. Alueella on useita vapaa-ajan aktiviteetteja ja palveluita, jotka tekevät vierailustasi miellyttävän ja viihtyisän.

Jos kaipaat pientä hemmottelua shoppailun lomassa, voit käydä vaikkapa jalkahoidossa tai hieronnassa The Nail Bed -nimisessä kylpylässä. Jos taas haluat säilyttää liikuntavireesi, voit käydä alueen ulkoilureiteillä tai käyttää hyväksesi alueella sijaitsevaa kuntokeskusta.

Woodbury Common Premium Outletsilla on myös matkailuneuvonta, josta voit saada lisätietoa alueen palveluista ja nähtävyyksistä. Neuvonnasta saat myös kartan, jonka avulla voit suunnitella ostokierroksesi.

Kokonaisuudessaan Woodbury Common Premium Outlets tarjoaa loistavan ostos- ja vapaa-ajanviettopaikan kaikille shoppailusta innostuneille. Alueen laaja valikoima merkkituotteita ja edulliset hinnat houkuttelevat ostoksille niin matkailijoita kuin paikallisia asukkaita. Lisäksi alueelta löytyy ravintoloita, kahviloita ja erilaisia palveluita, jotka tekevät vierailustasi miellyttävän ja viihtyisän.

Kuljetusmahdollisuudet ja vuokra-auton tarve

New York Cityyn matkustaessa on useita eri kuljetusvaihtoehtoja Woodbury Common Premium Outletsin vierailua varten. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on käyttää bussikuljetusta, joka on sekä helppo että edullinen tapa matkustaa Woodburyyn. On olemassa useita yrityksiä, jotka tarjoavat kuljetuksia Woodburyyn, kuten Gray Line New York ja CitySights NY. Näiden yritysten bussikuljetuksilla pääsee helposti Woodburyyn ja takaisin New York Cityyn. Hinnat liikkuvat yleensä 30-50 dollarin välillä, ja bussikuljetuksen aikataulut vaihtelevat yrityksestä riippuen.

Toinen vaihtoehto on käyttää junaa. Jos sinulla on enemmän aikaa käytettävissäsi ja haluat kokea hieman paikallista tunnelmaa, voit hypätä Hudson Line -junan kyytiin Grand Central Terminalista (New Yorkin keskusasemalta) ja jäädä pois Harriman-asemalla. Sieltä voit ottaa taksin tai Uberin Woodburyyn. Junamatka kestää noin tunnin, ja junalippujen hinnat ovat noin 15-18 dollaria suuntaansa.

Vuokra-auto voi olla myös hyvä vaihtoehto Woodburyyn matkustettaessa, erityisesti jos haluatte tehdä muutakin kuin käydä ostoksilla. Vuokra-auto antaa sinulle mahdollisuuden tutustua ympäröivään maaseutuun ja pysähtyä halutessasi muilla mielenkiintoisilla paikoilla matkan varrella. Woodbury Common Premium Outletsilla on runsaasti pysäköintitilaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton pysäköinnistä. On kuitenkin tärkeää huomioida, että New York Cityssä liikenne saattaa olla vilkasta ja pysäköintimaksut voivat olla kalliita.

Parhaat aika ja päivä vierailla

Woodbury Common Premium Outlets on suosittu matkailukohde ympäri vuoden, mutta on olemassa joitain aikoja ja päiviä, jotka ovat suositumpia kuin toiset. Paras aika vierailla on yleensä arkisin ja myöhään aamulla tai myöhään iltapäivällä, kun paikka ei ole vielä liian täynnä. Viikonloput ja lomat, kuten Black Friday tai juhlapyhät, voivat olla hyvin vilkkaita ja tungosta, joten jos mahdollista, kannattaa välttää näitä päiviä.

Lisäksi, jos mahdollista, kannattaa välttää kesäkuukausia. Kesäisin Woodburyyn saapuu paljon turisteja, mikä voi johtaa ruuhkaisiin tilanteisiin erityisesti viikonloppuisin ja sisäänkäynneillä. Syksy ja kevät voivat olla hyviä aikoja vierailla, sillä säät ovat yleensä sopivia ja paikka ei ole yhtä ruuhkainen.

Woodbury Common Premium Outletsin suosio ja kokemukset

Woodbury Common Premium Outlets on yksi suosituimmista outlet-keskuksista New York Cityn alueella. Se tarjoaa laajan valikoiman eri merkkien myymälöitä, kuten Calvin Klein, Coach, Nike, Tommy Hilfiger ja Ralph Lauren. Kauppakeskuksessa on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joten voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta vierailun aikana.

Kokemukset Woodbury Common Premium Outletsista ovat yleensä positiivisia. Monet matkailijat kehuvat laajaa valikoimaa ja hyviä tarjouksia, jotka saatavilla on eri merkkien myymälöissä. Vaikka paikka voi olla ruuhkainen, moni sanoo, että se on silti hyvin järjestetty eikä tungokseen ole hankaluuksia.

Lisäksi, jos varaat kuljetuksen Woodburyyn, voit rentoutua ja nauttia ostoksista ilman huolta liikenteestä tai pysäköinnistä. Jos olet kiinnostunut muustakin kuin ostoksista, alueella on myös muita nähtävyyksiä, kuten viinitarhoja ja historiallisia kohteita, joten voit tehdä päiväretken koko perheen kanssa.

Yhteenvetona Woodbury Common Premium Outlets on suosittu ja hyvin toimiva outlet-keskus New Yorkin lähellä. Kuljetusmahdollisuuksia on useita, ja paras aika vierailla on yleensä arkisin ja keskipäivällä tai myöhään iltapäivällä. Kokemukset ovat yleensä positiivisia, ja monet matkailijat suosittelevat paikkaa kaikille ostosten ystäville, jotka vierailevat New York Cityssä.


Kommentit

Woodbury Common Premium Outlets — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>