Sijainti ja pääsy

Empire Outlets sijaitsee New York Cityssä, Staten Islandilla. Se on ensimmäinen kauppakeskus Staten Islandilla ja tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen ostoskokemuksen. Kauppakeskus sijaitsee aivan Staten Islandin sataman vieressä, joten se on helppo saavuttaa eri kulkuvälineillä.

Empire Outletsiin pääsee helposti lautalla Manhattanilta Staten Islandille. Lautta-aikataulut ovat säännölliset ja matka kestää noin 25 minuuttia. Lautta on ilmainen, joten vierailijoiden ei tarvitse maksaa erikseen kuljetuksesta. Lautan lähtösatamia Manhattanilla on useita, mukaan lukien South Ferry ja Whitehall Terminal. Empire Outlets sijaitsee vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Staten Islandin lautanasemalta.

Lisäksi Empire Outletsiin pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä. Staten Islandilla on hyvä bussiverkosto, joka yhdistää eri puolilta saarta kauppakeskukseen. Vierailijat voivat käyttää esimerkiksi bussilinjoja S40, S42, S44, S46, S48, S61, S62, S66, S67 tai S76, jotka pysähtyvät lähellä Empire Outletsia. Lisäksi kauppakeskus tarjoaa myös pysäköintimahdollisuuden niille, jotka saapuvat omalla autolla.

Kauppavalikoima

Empire Outlets tarjoaa laajan valikoiman outlet-myymälöitä, joissa on kansainvälisiä ja paikallisia merkkituotteita. Kauppakeskuksessa on yli 100 myymälää, jotka tarjoavat alennettuja hintoja ja tarjouksia.

Empire Outletsin kauppoihin kuuluu muun muassa merkkivaatekauppoja, kuten Nike, Adidas, Gap, Levi’s, Tommy Hilfiger ja Banana Republic. Lisäksi kauppakeskuksessa on erikoismyymälöitä, kuten luksuskellomerkki Tag Heuerin myymälä ja kauneudenhoitotuotteita tarjoava L’Occitane. Ruoka- ja ravintolatarjonta on myös laaja, ja vierailijat voivat nauttia paikallisista herkuista ja kansainvälisistä makuelämyksistä.

Empire Outlets tarjoaa ostosmahdollisuuksia kaikenikäisille ja kaikenlaisista budjeteista kiinnostuneille vierailijoille. Kauppakeskus on suosittu paikallisten keskuudessa, mutta myös matkailijat löytävät tänne nauttimaan ostoskokemuksesta ja hyvistä tarjouksista.

Hintataso ja tarjoukset

Empire Outletsin erityispiirre on sen tarjoamat alennukset ja tarjoukset. Outlet-myymälät tarjoavat yleensä tuotteita edullisemmin kuin normaalihintaiset kaupat, ja Empire Outlets ei ole poikkeus.

Vierailijat voivat odottaa löytävänsä merkkivaatteita, -kengät ja -asusteet huomattavasti alennetuin hinnoin. Lisäksi kauppakeskus tarjoaa usein erikoistarjouksia ja alennuskuponkeja, joiden avulla ostosten hintaa voi saada vielä alaspäin. Empire Outletsin verkkosivuilta voi tarkistaa ajankohtaiset tarjoukset ja alennuskampanjat ennen vierailua.

Hintataso vaihtelee myymälöittäin, mutta monissa outlet-myymälöissä tuotteet ovat jopa 70% alennuksessa normaalihintoihin verrattuna. Vierailijoiden kannattaa pitää mielessä oma budjetti ja toiveet ennen ostosten tekemistä, mutta täällä voi löytää varmasti hyviä tarjouksia ja tehdä edullisia löytöjä.

Kaiken kaikkiaan Empire Outlets on suosittu ostoskohde New York Cityssä, joka tarjoaa alennettuja hintoja ja tarjouksia eri merkkituotteista. Sijainti ja pääsy kauppakeskukseen on helppoa, ja vierailijat voivat nauttia laajasta valikoimasta myymälöitä sekä hyvistä tarjouksista.

Ravintolat ja kahvilat

Empire Outletsin alueella on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat monipuolisen valikoiman ruokailuvaihtoehtoja. Alueella on erilaisia ravintoloita, kuten pizzaravintoloita, burgereita ja meksikolaista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Lisäksi alueella on myös muutamia kahviloita, joista voi nauttia kupin kahvia tai teetä sekä pientä välipalaa.

Empire Outletsin ravintolat ja kahvilat tarjoavat paitsi herkullista ruokaa myös upeita näkymiä. Alueelta avautuu upeat näkymät Manhattanin siluettiin ja Vapaudenpatsaalle, joten ruokailun lomassa voi samalla nauttia upeista maisemista.

Ravintoloiden ja kahviloiden hintataso vaihtelee, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Alueella on myös useita pikaruokaravintoloita, jotka tarjoavat edullisia ja nopeita vaihtoehtoja kiireisille kävijöille.

Pysäköinti ja liikenneyhteydet

Empire Outletsin alueella on pysäköintihalleja, joissa voi pysäköidä autonsa. Pysäköintihalleihin on hyvät liikenneyhteydet, ja niissä on useita pysäköintipaikkoja sekä autonvuokrauspalvelut. Pysäköintihallit ovat kätevä vaihtoehto, jos saapuu alueelle omalla autolla.

Lisäksi Empire Outletsiin on helppo saapua myös julkisilla liikennevälineillä. Alueella on hyvät bussi- ja junayhteydet, joten Empire Outletsiin voi saapua kätevästi esimerkiksi bussilla tai junalla. Lähin bussipysäkki ja juna-asema sijaitsevat kävelymatkan päässä alueelta.

Empire Outlets on myös hyvin saavutettavissa kävellen tai pyörällä liikkuvien keskuudessa. Alueella on monia kävelyreittejä ja pyöräilyväyliä, joten alueelle saapuminen kävellen tai pyörällä on helppoa ja kätevää.

Avoinnaoloajat

Empire Outlets on avoinna viikon jokaisena päivänä. Varhaisaamusta myöhäiseen iltaan avoinna olevat myymälät palvelevat erilaisia aikatauluja noudattavia asiakkaita.

Empire Outletsin aukioloajat vaihtelevat kuitenkin hieman myymälästä riippuen. Useimmat myymälät ovat avoinna klo 10-21 välisenä aikana, mutta joissain myymälöissä voi olla hieman erilaisia aukioloaikoja.

Empire Outletsin ravintolat ja kahvilat palvelevat myös asiakkaita myöhään iltaan asti. Ravintoloiden aukioloajat voivat vaihdella, mutta suurin osa ravintoloista on avoinna aina myöhäisiltaan asti.

Empire Outletsin verkkosivuilta tai puhelinsoitolla voi tarkistaa tarkemmat aukioloajat ja päivitetyt tiedot ennen vierailua. On aina hyvä varmistaa ajantasaiset tiedot ennen suunnittelua ja vierailua.

Ostosten toimittaminen kotiin

Kun vierailet New Yorkin Empire Outlets -ostoskeskuksessa, sinulla on mahdollisuus tehdä ostoksia monissa eri myymälöissä. Ostosten tekeminen voi olla innostavaa, mutta jos sinulla on paljon tavaroita ja haluat kävellä kevyemmin, voit hyödyntää kotiinkuljetuspalvelua.

Empire Outlets tarjoaa useita eri vaihtoehtoja ostosten toimittamiseksi kotiin. Voit valita esimerkiksi kotiinkuljetuksen hotellillesi tai suoraan kotiisi. Tässä tapauksessa sinun tulee ilmoittaa ostoksesi myyjälle ja maksaa kotiinkuljetuspalvelusta erikseen.

Toinen vaihtoehto on käyttää Postin tai kuriiripalvelun palveluita. Empire Outletsissa on postitoimisto, jossa voit lähettää ostoksesi haluamaasi osoitteeseen. Tämä sopii erityisesti silloin, kun haluat lähettää ostoksia suoraan kotiisi tai lahjaksi ystävillesi ja sukulaisillesi.

Ennen kuin käytät ostosten toimittamispalveluita, sinun kannattaa kuitenkin varmistaa, että saat kaikki tarvittavat kuitit ja tositteet. Tämä auttaa sinua todistamaan ostoksesi ja tarvittaessa reklamoimaan tai vaihtamaan tuotteita.

Empire Outletsin historia

Empire Outlets on New Yorkin Staten Islandilla sijaitseva ostoskeskus. Se avattiin yleisölle kesällä 2019 ja siitä on tullut suosittu kohde niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa.

Ostoskeskus sijaitsee aivan Staten Islandin lauttaterminaalin vieressä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan kaupunkiin saapuville. Empire Outletsin rakennukset on suunniteltu viimeistelemään lauttaterminaalin arkkitehtuuria ja luomaan yhtenäinen ilme alueelle.

Empire Outletsin historia alkoi kuitenkin jo vuosia ennen sen avaamista. Alun perin suunnitelmana oli rakentaa Staten Islandille hotelli- ja kongressikeskus, mutta suunnitelmat muuttuivat matkan varrella. Päätös rakentaa ostoskeskus tehtiin vuonna 2016, ja rakennustyöt alkoivat seuraavana vuonna.

Nykyään Empire Outletsissa on yli 100 myymälää, joista löytyy kansainvälisiä ja paikallisia brändejä. Ostoskeskus tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, asusteita, kosmetiikkaa, kodintarvikkeita ja paljon muuta. Lisäksi Empire Outletsissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi käydä virkistäytymässä shoppailun lomassa.

Vinkit ostosreissulle

Empire Outlets tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, mutta ostosreissun suunnitteleminen etukäteen voi auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen. Tässä muutamia vinkkejä ostosreissulle lähtijöille:

1. Tee lista ostoksista: Ennen kuin lähdet Empire Outletsiin, mieti mitä haluat ostaa ja tee lista tarvitsemistasi tuotteista. Tämä auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja välttämään impulsiivisia ostoksia.

2. Tutustu myymälöihin etukäteen: Empire Outletsin verkkosivuilta löytyy luettelo kaikista myymälöistä. Tutustu valikoimaan etukäteen ja merkitse ylös ne myymälät, joissa haluat ehdottomasti käydä. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan reitin ja hyödyntämään aikaasi tehokkaasti.

3. Hyödynnä tarjoukset: Monissa outlet-myymälöissä on erikoistarjouksia ja alennuksia. Seuraa Empire Outletsin verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia, jotta pysyt ajan tasalla ajankohtaisista tarjouksista. Näin voit säästää rahaa ja tehdä hyviä löytöjä.

4. Varaa aikaa ruokailulle: Ostoksilla kiertely voi väsyttää, joten varaa aikaa ruokailulle. Empire Outletsissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voit levähtää ja nauttia hyvästä ruoasta. Muista myös juoda tarpeeksi vettä, jotta pysyt virkeänä koko ostosreissun ajan.

5. Pidä mielessä aukioloajat: Empire Outletsin myymälät ovat yleensä avoinna myöhään iltaan asti, mutta muista tarkistaa aukioloajat ennen lähtöäsi. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan ostosreissusi ajankohdan ja varmistamaan, että ehdit käydä kaikissa haluamissasi myymälöissä.

Empire Outlets on loistava ostoskohde New Yorkissa. Suunnittele ostosreissusi huolellisesti ja valmistaudu nauttimaan laajasta valikoimasta huippubrändien tarjouksia ja ainutlaatuisia ostoskokemuksia.


Kommentit

Empire Outlets — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>