SoHon alue

SoHo (South of Houston Street) on yksi New Yorkin kuuluisimmista ostoskeskuksista. Se sijaitsee aivan Manhattanin eteläosassa ja on tunnettu trendikkäästä ilmapiiristään ja arkkitehtuuristaan. SoHo on suosittu paikka niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa, ja siellä on lukuisia kauppoja, ravintoloita ja taidenäyttelyitä.

Ostosmahdollisuudet

SoHossa on laaja valikoima ostosmahdollisuuksia, ja alueelta löytyy sekä tunnettujen merkkien myymälöitä että pienempiä, itsenäisiä kauppoja. SoHon katujen varrella on monia brändikauppoja, kuten Zara, H&M, Uniqlo ja Forever 21, joissa voi tehdä edullisia ostoksia. Alueelta löytyy myös luksusbrändien myymälöitä, kuten Chanel, Louis Vuitton ja Prada, joissa voi shoppailla luksustuotteita.

Muotiliikkeet

SoHo on erityisen suosittu muotivaatteiden ostospaikka, ja alueella voi löytää monia erilaisia muotiliikkeitä. SoHo tunnetaan erityisesti trendikkäistä design- ja muotiliikkeistään, joissa voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä. Alueella on myös monia vaatekauppoja, jotka myyvät edullisia mutta laadukkaita vaatteita.

Muotiliikkeiden joukosta löytyy myös monia vintage- ja second hand -kauppoja, joissa voi löytää uniikkeja vaatekappaleita ja asusteita. Eri-ikäisille ja eri tyyleistä pitäville löytyy varmasti jotain mielenkiintoista. SoHossa on myös useita kenkä- ja asusteliikkeitä, joissa voi täydentää asukokonaisuuttaan.

Lisäksi SoHossa on useita tavarataloja, kuten Bloomingdale’s ja Macy’s, joissa voi löytää laajan valikoiman erilaisia tuotteita yhden katon alta. Tavarataloissa on usein myös alennusmyyntejä ja tarjouksia, joten kannattaa pitää silmät auki hyvien diilien varalta.

Kauppojen lisäksi SoHossa on myös monia gallerioita ja taidekauppoja, joissa voi tutustua paikalliseen taiteeseen ja ostaa uniikkeja taideteoksia. Alueella järjestetään myös säännöllisesti taidenäyttelyitä ja tapahtumia.

SoHo on koko New Yorkin alueen suosituimpia ostosalueita, ja se houkuttelee jatkuvasti niin paikallisia asukkaita kuin matkailijoitakin. Alue on erityisen suosittu nuorten aikuisten keskuudessa, jotka haluavat tehdä uniikkeja ostoksia ja seurata uusimpia trendejä. SoHossa voi viettää helposti koko päivän shoppaillen, syöden hyvin ja tutustuen alueen ainutlaatuiseen ilmapiiriin.

Taidegalleriat

SoHo (South of Houston Street) on yksi New Yorkin kuuluisimmista ostosalueista, ja se tunnetaan erityisesti taidegallerioistaan. Alueella on lukuisia gallerioita, jotka tarjoavat kävijöille monipuolisen valikoiman nykytaidetta. SoHossa on taiteilijanäyttelyjä, ryhmänäyttelyitä ja erilaisia näyttelyitä, jotka vaihtelevat maalauksista veistoksiin ja valokuvauksesta installaatioihin.

Yksi SoHon tunnetuimmista taidegallerioista on Gagosian Gallery, joka esittelee kansainvälisesti tunnettujen taiteilijoiden teoksia. Gagosian Galleryssa on usein näytteillä suuria ja näyttäviä teoksia, ja se houkuttelee paljon taideharrastajia ja keräilijöitä. Toisaalta SoHossa on myös pienempiä gallerioita, kuten Leslie-Lohman Museum of Art, joka keskittyy erityisesti LGBTQ+ -taiteeseen.

Taidegallerioiden lisäksi SoHossa on myös useita taidetarvikeliikkeitä, joista voi ostaa maalaustarvikkeita, piirustusvälineitä ja muita taiteen tarvikkeita. Näissä liikkeissä voi löytää kaiken tarvittavan oman taiteellisen luovuuden toteuttamiseen.

Design-putiikit

SoHo on myös mainio kohde design-intoilijoille, sillä alueella on runsaasti design-putiikkeja, jotka tarjoavat laadukasta ja tyylikästä muotoilua. Nämä putiikit esittelevät erilaisia design-tuotteita, kuten huonekaluja, vaatteita, koruja, laukkuja ja muita muoti- ja sisustustuotteita.

Yksi suosituimmista design-putiikeista SoHossa on Opening Ceremony, joka tunnetaan erityisesti avantgardistisesta valikoimastaan. Tämän lisäksi SoHossa on myös klassisempaa tyylikkyyttä edustavia liikkeitä, kuten A.P.C. ja Acne Studios. Näissä putiikeissa voi tehdä ostoksia muun muassa laadukkaista farkuista, vetoketjullisista huppareista ja minimalistisista kengistä.

SoHossa on myös paljon sisustusputiikkeja, jotka tarjoavat kauniita ja ainutlaatuisia sisustustuotteita. Nämä liikkeet ovat täydellisiä paikkoja löytää uusia inspiraatioita kotiin tai löytää ihania lahjoja läheisille. Esimerkiksi MoMA Design Store tarjoaa laajan valikoiman arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen inspiroimia tuotteita.

Vintage-kaupat

Vintage-kaupoista kiinnostuneiden ei tarvitse pettyä SoHossa, sillä alueelta löytyy useita laadukkaita vintage-kauppoja. Nämä kaupat tarjoavat ainutlaatuisia löytöjä menneiltä vuosikymmeniltä ja eri aikakausilta.

Yksi ikonisimmista vintage-kaupoista SoHossa on What Goes Around Comes Around, joka on tunnettu laajasta valikoimastaan vintage-vaatteita ja -asusteita. Liike tarjoaa kaiken muotitietoisen sydämensä halajamaa, olipa kyseessä sitten 70-luvun nahkatakki tai 90-luvun logopaita. Lisäksi SoHossa on muitakin laadukkaita vintage-kauppoja, kuten Ina, josta voi tehdä löytöjä tunnettujen muotitalojen tuotteista.

Vintage-kauppojen lisäksi SoHossa on myös muita secondhand-kauppoja ja kirpputoreja, joista voi tehdä edullisia löytöjä. Nämä kaupat tarjoavat erilaisia vaatteita, kenkiä, asusteita ja sisustustuotteita. Jokainen kävijä voi löytää oman tyylinsä mukaisia aarteita ja tehdä uniikkeja löytöjä.

Kaiken kaikkiaan SoHo on loistava matkakohde ostoskeskusta etsiville. Alueelta löytyy taidegallerioita, design-putiikkeja ja vintage-kauppoja, jotka tarjoavat kävijöille monipuolisia ostosmahdollisuuksia. SoHo on täynnä inspiraatiota ja ainutlaatuisia löytöjä, ja se on ehdottomasti suositeltava kohde kaikille taiteesta, muodista ja designista kiinnostuneille.

Ruokakaupat ja herkkuliikkeet

SoHo (South of Houston) on yksi New Yorkin trendikkäimmistä kaupunginosista, joka tunnetaan erityisesti taiteesta, muodista ja designista. Mutta SoHossa on myös paljon tarjottavaa ruokailijoille ja herkkusuille. Alueella on useita gourmet-ruokakauppoja ja herkkuliikkeitä, joista löytyy laaja valikoima herkullisia ruokia ja juomia.

Dean & DeLuca on yksi SoHon tunnetuimmista gourmet-ruokakaupoista. Tämä tyylikäs ja houkutteleva kauppa tarjoaa laajan valikoiman tuoreita elintarvikkeita, kuten leipää, juustoja, kahvia ja vihanneksia. Kaupan hyllyiltä löytyy myös valikoima kansainvälisiä herkkuja, kuten pastoja, oliiveja, suklaata ja viinejä. Dean & DeLuce on ehdottomasti paikka, jossa kannattaa poiketa ja tehdä herkkuostoksia SoHossa.

Ruokahalun kasvaessa voi suunnata Mercer Streetille sijaitsevaan Eatalyyn. Tämä italialainen markkinapaikka on täydellinen paikka herkutella. Eatalyssä on useita ravintoloita ja baareja, joissa voi maistella pastoja, pizzoja, juustoja, viinejä ja muita italialaisia herkkuja. Lisäksi markkinoilta voi ostaa kotiinviemisiksi tuoreita tuotteita, kuten leipää, pastaa, oliiveja ja oliiviöljyä. Eataly on paikka, jossa voi kokea aitoa italialaista ruokakulttuuria SoHossa.

Kirjakaupat ja valokuvakaupat

SoHo on myös kirjallisen kulttuurin ja taiteen keskus. Alueelta löytyy useita kirjakauppoja ja valokuvakauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman kirjoja, taidekirjoja ja valokuvateoksia.

McNally Jackson on yksi SoHon suosituimmista kirjakaupoista. Tämä itsenäisesti omistettu kirjakauppa tarjoaa laajan valikoiman kirjoja eri aiheista, kuten kaunokirjallisuus, tietokirjat, taidekirjat ja matkakirjat. McNally Jacksonissa voi viettää tuntikausia selaten kirjoja ja nauttien kahvilapalveluista.

Haluatko ikuistaa matkasi SoHo:ssa valokuviin? Käy sitten Dashwood Booksissa, joka on erikoistunut valokuvakirjoihin ja valokuvateoksiin. Täältä löydät upeita valokuva-albumeita ja taiteellisia valokuvakokoelmia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen näkymän kaupungin henkeen ja kulttuuriin. Dashwood Books on suosittu paikka valokuvauksen ystäville ja taiteesta kiinnostuneille SoHossa.

SoHon markkinat ja käsityöläisliikkeet

SoHo on myös täynnä käsityöläisliikkeitä ja pieniä markkinoita, joista voi löytää ainutlaatuisia ja paikallisia tuotteita. Esimerkiksi The Market NYC on hyvä paikka löytää design-, muoti- ja taidekäsitöitä. The Market NYC:ssä voit ostaa koruja, vaatteita, laukkuja, sisustustuotteita ja paljon muuta paikallisten taiteilijoiden ja suunnittelijoiden tekemänä. Markkinoilla on usein myös live-musiikkia ja ruokakojuja, joten paikalle voi jäädä viettämään mukavaa päivää ostosten lomassa.

Jos olet kiinnostunut käsityöläisten työstä, vieraile sitten Artists & Fleas -markkinoilla. Nämä markkinat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden löytää käsintehtyjä vaatteita, laukkuja, koruja ja muita design-tuotteita paikallisilta käsityöläisiltä. Artists & Fleas -markkinoilla voi käydä useita kertoja kauden aikana ja joka kerta löytää jotain uutta ja mielenkiintoista.

SoHo tarjoaa ainutlaatuisen ostoskokemuksen, josta löytyy jokaiselle jotakin. Riippumatta siitä, etsitkö herkullisia ruokatuotteita, inspiroivia kirjoja tai ainutlaatuisia käsityötuotteita, SoHossa varmasti löydät sen, mitä etsit.


Kommentit

SoHo — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>