Historia ja tausta

Russ & Daughters on yksi New Yorkin kuuluisimmista ja pidetyimmistä ravintoloista. Se on perustettu vuonna 1914, ja siitä on tullut kaupungin ikoninen kohde, joka tarjoaa herkullisia juutalaisia ​​ruokia ja erityisesti lohituotteita.

Ravintolan perustajat, Joel Russ ja hänen tyttärensä Anna, alkuperäisestä nimeltään Hattie, olivat molemmat venäläisiä juutalaisia. Heidän perheensä muutti Yhdysvaltoihin 1800-luvun lopulla ja he asettuivat New Yorkiin.

Joel Russ oli kala-kauppias ja piti ensin myymälää ruta perinteisen juutalaisen delin perustamista. Hän oli kuitenkin niin suosittu asiakkaidensa keskuudessa, että hän päätti keskittyä täysin lohiin, silakoihin ja muihin kaloihin.

Russ ja hänen tyttärensä kasvattivat yritystä huomattavasti seuraavien vuosikymmenten aikana. He avasivat myymälöitä ympäri kaupunkia ja toivat kuuluisia herkkuja New Yorkiin, kuten lohimunat, silli ja gravlax.

Nykyään Russ & Daughters on edelleen perheomistuksessa ja -operoinnissa. Yritystä johtavat Joel Russin lastenlapset, Josh Russ Tupper ja Niki Russ Federman. He ovat jatkaneet perheen perintöä ja luoneet uusia tapoja rakastaa ja nauttia lohiherkuista.

Tärkeimmät annokset

Russ & Daughters on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia juutalaisia ​​herkkuja, erityisesti lohen ja muiden kalojen tuotteita. Heidän valikoimastaan ​​löytyvät perinteiset deli-annokset, kuten lohitäytteiset bageleid, niille, jotka etsivät välipalaa.

Yksi ravintolan suosituimmista annoksista on valitettavasti nimeltään ”The Classic”. Se koostuu tuoreesta bagelista, joka on täytetty kerroksella lohta, punasipulia, tomaattia, kurkkua ja tuoretta tilliä. Annos on täydellinen yhdistelmä raikkaita makuja ja pehmeitä tekstuureja.

Toinen suosittu annos on heidän ”Super Heebster” -bageli, jossa on kiviviilto lohi, wasabimuna ja vihreä sipuli-kapris-tuorejuusto. Tämä annos tarjoaa hieman potkua ja huumoria perinteisen deli-ruuan ystäville.

Russ & Daughters tarjoavat myös muita juutalaisen keittiön klassikoita, kuten pastrami- ja corned beef -sämpylöitä sekä latkeja, joista löytyy erilaisia ​​sävyjä.

Suosituimmat lohituotteet

Kaikista herkuistaan ​​Russ & Daughters on kuitenkin todella tunnettu laadukkaista lohituotteistaan. Heidän erityinen valikoimaan sisältää erilaisia ​​laadukkaita lohimunia, jotka on maustettu erilaisilla tavoilla.

Yksi suosituimmista lohimunista on ”Gaspe Nova”, joka on kanadalaisen Gaspe-alueen lohta, joka on suolattu ja savustettu perinteisellä tavalla. Tämä lohi on tunnettu ylellisen pehmeästä koostumuksestaan ​​ja täyteläisestä maustaan.

Toinen suosittu valinta on ”Scottish Smoked Salmon”, joka on perinteinen skotlantilainen lohi, joka on savustettu metsän kuivalehdillä. Tämä lohi on tunnettu vahvasta ja moniulotteisesta mausta.

Russ & Daughters tarjoaa myös muun tyyppisiä kalatuotteita, kuten gravlaxia, joka on suolattu ja sokerilla maustettu raaka lohi. Gravlax on suosittu valinta ja siitä on tullut yksi ravintolan tunnusomaisista tuotteista.

Kaikki ravintolan lohituotteet valmistetaan tuoreista aineksista ja ne ovat erittäin laadukkaita ja maukkaita. Russ & Daughters on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parasta, ja sen maut ja ruuat ovat tehneet siitä New Yorkin suositun kohteen.

Leipomotuotteet ja makeiset

Russ & Daughters on kuuluisa paitsi tuoreista merenelävistään, myös herkullisista leipomotuotteistaan ja makeisistaan. Voit nauttia paikan päällä leivotusta tuoreesta leivästä, bageleista ja pastramivoileivistä, tai voit ostaa mukaan herkullisia leivonnaisia, kuten juutalaisia pikkuleipiä, rugelach-keksejä ja babkia. Leipomotuotteet ja makeiset valmistetaan perinteisillä resepteillä ja ne ovat taatusti herkullisia. Voit myös maistella erilaisia leipomotuotteita ja makeisia valitsemalla maistelulautasen, johon kuuluu erilaisia herkkuja. Russ & Daughtersin leipomotuotteet ja makeiset ovat suosittuja paikallisten asukkaiden keskuudessa ja ne houkuttelevat myös turisteja ympäri maailmaa.

Oma myymälä ja verkkokauppa

Russ & Daughters on ikoninen deli, joka sijaitsee New Yorkin Lower East Sidessa. Tämä perheomisteinen yritys on palvellut paikallisia ja matkailijoita jo yli 100 vuoden ajan. Russ & Daughters on erityisen tunnettu tuoreista merenelävistään ja juutalaisesta deli-ruoastaan, kuten pastramista, mätistä ja lohesta.

Russ & Daughtersilla on oma myymälä, jossa asiakkaat voivat ostaa tuoretta kalaa, deli-tuotteita, leipiä, juustoa ja muita herkkuja. Myymälässä on myös pieni ruokapalvelu, jossa voi nauttia herkullisista lox-bageleista tai pastramisandwicheista. Vaikka myymälä ei tarjoa istumapaikkoja, voit ostaa ruokaa mukaan ja nauttia siitä vaikka läheisessä Tompkins Square Parkissa.

Jos et pääse paikan päälle Lower East Sideen, voit silti tilata Russ & Daughtersin herkkuja verkkokaupasta. He toimittavat tilauksia ympäri maata tuoreena ja hyvin pakattuna. Verkkokaupasta voit tilata esimerkiksi mätiä, lohta, mikroviljeltyä pastramia, juustoja ja leipiä. Tämä on loistava vaihtoehto, jos haluat herkutella Russ & Daughtersin tuotteilla vaikka kotona.

Asiakkaiden arvostelut ja suositukset

Russ & Daughters on saanut erittäin positiivista palautetta asiakkailtaan ympäri maailmaa. Monet kehuvat yrityksen korkealaatuisia tuotteita ja ystävällistä palvelua. Erityisesti mäti ja tuore lohi saavat paljon kiitosta. Asiakkaat arvostavat myös Russ & Daughtersin pitkää historiaa ja sitoutumista perinteisiin resepteihin.

Monet matkailijat pitävät Russ & Daughtersia yhtenä New Yorkin ikonisista ruokakohteista, jota ehdottomasti kannattaa kokea vieraillessaan kaupungissa. Yritys on saanut myös tunnustusta muun muassa James Beard -palkinnoilla, mikä kertoo sen laadusta ja arvostuksesta ruoka-alalla.

Vierailijoiden vinkit ja vältettävät ruokailuajat

Russ & Daughters on erittäin suosittu ruokakohde New Yorkissa, joten paikalla voi olla ruuhkaa erityisesti viikonloppuisin ja lounasaikaan. Jos haluat välttää pahimman ruuhkan, kannattaa vierailla aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä.

Monet asiakkaat suosittelevat kokeilemaan Russ & Daughtersin legendaarista lox-bageliä. Tämä herkullinen yhdistelmä tuoretta lohta, tuorejuustoa, sipulia ja tomaattia on todellinen makuelämys. Myös mäti ja pastramisandwich ovat asiakkaiden suosikkeja.

Mikäli haluat viettää rauhallisemman hetken Russ & Daughtersilla, voit viedä ostokset mukaan ja nauttia niistä puistossa tai omassa hotellihuoneessasi. Monet suosittelevat myös tilaamaan etukäteen verkkokaupasta, jotta varmistat saavasi haluamasi tuotteet.

Russ & Daughters on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka New Yorkissa, oli sitten kyseessä ruokakaupasta ostaminen tai ruokailu paikan päällä. Sen pitkä historia, laadukkaat tuotteet ja ikoninen asema tekevät siitä ainutlaatuisen ruokakokemuksen kaikille matkailijoille.


Kommentit

Russ & Daughters — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>