Swing 46

Ravintolassa saa nauttia 1930–1950-lukujen tanssimusiikista viikon ympäri. Illallismenulta löytyy esimerkiksi katkarapucocktailia ja kanaa perunamuusin kera. Keskiviikkoisin esiintyy Stan Rubinin johtama konsertti. Sisäänpääsymaksu on noin 10 euroa. Swing 46 sijaitsee osoitteessa West 46th Street 349.

 

Spring Street Natural

Tämä luomuravintoloiden pioneeri sijaitsee Lafaytten ja Spring Streetin kulmassa Sohon ja Nolitan rajalla. Ravintolasta voi tilata vaikka Reilun kaupan kahvia tai yrttiteetä.

 

Balthazar

Balthazar tarjoaa pariisilaistyylistä bistroruokaa ja -tunnelmaa. Balthazar sijaitsee osoitteessa Spring Street 80.

 

Sardi’s

Times Squarelle 1921 avatun ravintolan seinillä on entisajan ja nykypäivän Broadway-tähtien karikatyyrejä. Ravintolan bravuuri on pöydässä valmistettava tartarpihvi. Sardi’s sijaitsee osoitteessa 234 West 44th Street.

 

Pax Wholesome Foods

Pax Wholesome Foods on luonut käsitteen orgaaninen pikaruoka. Ketjulla on useita liikkeitä Manhattanilla.

 

Easy Internet Cafe

Maailman suurin internetkahvila on suoranainen nähtävyys, ja se on luonnollisesti auki 24 tuntia vuorokaudessa. Nettiyhteyttä ja suuhunpantavaa tarjoava kahvila sijaitsee mukavasti osoitteessa 234 West 42nd Street.

 

Building On Bond

Tästä kahvila-ravintolasta hakevat työmatkalaiset kävelykahvinsa, ja lounasaikaan freelancerit käyttävät paikkaa toimistonaan. Illalla tarjoillaan pasta-annoksia, simpukoita, pihvejä ja muhkeita voileipiä. Alkuruoat ja voileivät maksavat 5–10 euroa, pastat, pääruoat ja salaatit noin 10–14 euroa. Building On Bond sijaitsee Brooklynissä, osoitteessa Bond Street 112.


Kommentit

Ruokailu — 1 kommentti

  1. Listalta on unohtuneet lukuisat pikaruoka ravintolat. Näitä jo perinteisiä: McDonalds, Burger King, KFC, Subway jne löytyy lähes joka kadun kulmasta. Hyvä puoli niissä on että tietää mitä saa, ei tarvitse käyttää aikaa odotteluun eikä tarvitse jättää tippiä.
    Näiden lisäksi New Yorkista löytyy monia etnisiä pikaruokapaikkoja. Isossa kaupungissa jossa liiketilaa on vähän monet ravintolat ovat erikoistuneet lähinnä myymään ruokaa ulos. Toimistotyöläiset käyvät hakemassa ruuan työpisteelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>