New York City tunnetaan maailmanluokan shoppailumahdollisuuksistaan, ja yksi suosituimmista ostospaikoista on outlet-myymälät. Nämä myymälät tarjoavat mahdollisuuden hankkia merkkituotteita huomattavalla alennuksella, mikä houkuttelee sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita.

Outlet-myymälöitä löytyy eri puolilta New York Cityä, mutta yksi tunnetuimmista ja suosituimmista on Woodbury Common Premium Outlets. Tämä valtava ostoskeskus sijaitsee noin tunnin matkan päässä Manhattanilta, ja siellä on yli 250 myymälää, jotka tarjoavat alennettuja hintoja monista tunnetuista merkeistä. Tuotevalikoima on laaja ja sisältää vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja paljon muuta. Täällä voit löytää kaiken alkaen luksusbrändeistä, kuten Gucci ja Prada, aina urheilulaitteiden valmistajiin, kuten Nike ja Adidas.

Toinen suosittu outlet-ostospaikka on Jersey Gardens Outlet Mall, joka sijaitsee lähellä Newarkin lentokenttää. Tämä valtava ostoskeskus tarjoaa yli 200 myymälää, jotka tarjoavat huomattavia alennuksia tunnetuista tuotemerkeistä. Täältä voit tehdä löytöjä vaatteiden, kodintarvikkeiden, elektroniikan ja kosmetiikan saralta.

Outlet-myymälät ovat erinomainen tapa tehdä hankintoja huippulaatuisista tuotteista edullisilla hinnoilla. Matkailijat voivat hyödyntää näitä ostospaikkoja saadakseen aitoja merkkituotteita alennetuin hinnoin, kun taas paikalliset asukkaat voivat päivittää vaatekaappiaan ja hankkia koruja tai muita tarvikkeita edullisemmin. On kuitenkin hyvä huomioida, että outlet-myymälöissä voi olla ruuhkaa erityisesti viikonloppuisin, joten viikonpäivät voivat olla suositeltavia ostosretken suunnittelussa.

 1. Woodbury Common Premium Outlets on yksi New York Cityn suosituimmista outlet-myymälöistä. Sieltä löytyy yli 250 brändiliikettä, joissa myydään merkkivaatteita, -kenkiä ja -tarvikkeita alennettuun hintaan.
 2. The Mills at Jersey Gardens sijaitsee lähellä Newarkin lentoasemaa ja tarjoaa yli 200 outlet-myymälää. Sieltä voi tehdä hyviä löytöjä esimerkiksi vaatteiden, elektroniikan ja kodintarvikkeiden osalta.
 3. Tanger Outlets on suuri outlet-ketju, jolla on useita myymälöitä myös New York Cityn alueella. Niissä myydään laadukkaita tuotemerkkejä alennetuin hinnoin.
 4. Designer Outlet Gallery sijaitsee lähellä Manhattanin keskustaa ja tarjoaa yli 40 brändiliikettä. Sieltä voi tehdä löytöjä erityisesti muoti- ja design-tuotteiden osalta.
 5. Empire Outlets on uusi outlet-myymälä Staten Islandilla. Sieltä löytyy yli 100 brändiliikettä, ravintoloita ja viihdetarjontaa.
 6. American Dream Mall on suuri ostoskeskus, jossa on myös outlet-myymälöitä. Se sijaitsee New Jerseyn lähellä, mutta on hyvin saavutettavissa New York Citystä.
 7. Fidenza Village on italialainen outlet-myymälä, joka tarjoaa erilaisia muoti- ja design-tuotteita alennettuin hinnoin. Se sijaitsee noin kahden tunnin junamatkan päässä New York Citystä.
 8. Philadelphia Premium Outlets sijaitsee Philadelphian lähellä ja tarjoaa yli 120 brändiliikettä. Sieltä voi tehdä löytöjä erityisesti vaatteiden, kenkien ja asusteiden osalta.
 9. Waterloo Premium Outlets sijaitsee New Yorkin osavaltiossa, noin neljän tunnin ajomatkan päässä New York Citystä. Sieltä löytyy yli 100 brändiliikettä, jotka myyvät muun muassa vaatteita ja urheiluvälineitä.
 10. Fashion Outlets of Niagara Falls sijaitsee Niagara Fallsin lähellä ja tarjoaa yli 200 outlet-myymälää. Sieltä voi tehdä löytöjä muun muassa vaatteiden, kenkien ja kosmetiikan osalta.
 11. Destiny USA on New Yorkin osavaltiossa sijaitseva ostoskeskus, josta löytyy myös outlet-myymälöitä. Sieltä voi tehdä löytöjä muun muassa vaatteiden, elektroniikan ja urheiluvälineiden osalta.
 12. Palm Beach Outlets sijaitsee Floridassa, mutta sillä on myös suosittu myymälä New York Cityssä. Sieltä löytyy yli 100 brändiliikettä, jotka myyvät erilaisia muoti- ja design-tuotteita alennettuin hinnoin.

New York Cityssä on lukuisia outlet-myymälöitä, joissa löytää edullisia löytöjä huippumerkeiltä. Yhdessä näistä kaupoista voi viettää koko päivän shoppailun parissa ja löytää laadukkaita vaatteita, kenkiä, laukkuja ja muita tarvikkeita alhaisin hinnoin.

Outlet-myymälät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden ostaa suosikkibrändiesi tuotteita paljon edullisemmin kuin normaaleissa vähittäismyymälöissä. Näissä kaupoissa on usein laaja valikoima erilaisia tuoteryhmiä, joten jokainen löytää varmasti jotain itselleen tai läheisilleen.

New York Cityssä sijaitsevat outlet-kaupat tarjoavat monia suosittuja brändejä, kuten Nike, Calvin Klein, Ralph Lauren, Michael Kors ja Tommy Hilfiger. Näiden ja monien muiden brändien tuotteet ovat usein jopa 50-70% normaalihintaa halvempia, joten säästöä voi kertyä huomattavasti.

Outlet-myymälöiden ympärille on muodostunut todellinen shoppailuparatiisi, jossa on myös monia muita kauppoja, ravintoloita ja viihdetarjontaa. Näin voit tehdä päivästäsi hienon kokemuksen ystävien tai perheen kesken.

Muista tarkistaa myös Outlet-myymälöiden alasivut, joissa kerrotaan tarkemmin kustakin kaupasta ja sen tarjonnasta. Näillä sivuilla voit myös keskustella muiden shoppailuharrastajien kanssa ja jakaa omia vinkkejäsi.

Tee päivästäsi unohtumaton New York Cityn Outlet-myymälöissä ja löydä huippumerkkien tuotteita huippuhinnoilla. Älä unohda jakaa tätä tietoa myös sosiaalisessa mediassa, jotta ystäväsi voivat hyötyä näistä upeista tarjouksista. Kutsu heidät mukaan ja nauttikaa yhdessä shoppailun iloista!


Kommentit

Outlet myymälät — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>