New Yorkin kaupoissa voi tehdä todellisia löytöjä, etenkin jos viitsii vähän etsiskellä. Naisten vaatteita saa kenties parhaiten suurista tavarataloista. Näistä tunnetuimpia ovat Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s, Macy’s ja Lord&Taylor. Huippuluomuksia myyvät Madison Avenuen boutiquet. Ralph Laurenin viisikerroksinen, englantilaisen maaseutukartanon tyyliin sisustettu kauppa on nähtävyys sinänsä. Vastapäätä sijaitsee modernimpi Polo Sport. Kameroita ja kaikenlaista elektroniikkaa löytyy Times Squaren ympäristössä.

 

Bloomingdale’s

Tavaratalo tunnetaan nimellä Bloomies, joka symboloi menestyvää elämää. Joseph ja Lyman Bloomingdale perustivat sen vuonna 1872. Omistaja vaihtui 1980-luvun lopulla, ja tavaratalo ajautui vararikon partaalle. Se ei ole yhtä loistelias kuin ennen, mutta se on yksi kaupungin parhaiten varustetuista tavarataloista. Bloomingdale’s sijaitsee osoitteessa 1000 3rd Avenue.

 

Macy’s

Maailman suurimmaksi kaupaksi mainostettu tavaratalo peittää koko korttelin. Tästä 10-kerroksisesta avaratalosta löytyy kutakuinkin kaikkea mahdollista ja kaikissa hintaluokissa. Macy’s sijaitsee osoitteessa 151 W 34th Street.

 

Victorias Secret

Sesuelleihin ja vietteleviin alusvaatteisiin erikoistuneen alansa kolossin eli Victorias Secretin kaksikerroksinen kauppa ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Siellä on loistava valikoima niin seksikkäitä kuin käytännöllisiäkin alusvaatteita, ja tiloissa viihtyvät niin naiset kuin miehet.

 

The Shops at Columbus Circle 10

Seitsemänkerroksinen ostoskeskus, jossa on myös viisaasti j akaukonäköisesti luotuna loistava alue jalkojen lepuutteluun. Avoinna ma–la klo 10–21, su 12–18. Ostoskeskus sijaitsee osoitteessa 10 Columbus Circle.

 

Loehmann’s

Loehmann’s tarjoaa upeita muotivaatteita alennushintaan. Se on siis oikea ostospaikka, jos haluaa vaatekaappinsa täytteeksi huippumuotia uskomattoman edullisesti. Liike sijaitsee osoitteessa 101 7th Avenue.

 

The Gap

Kauppaketju The Gap myy kohtuuhintaista ja rentoa miesten, naisten ja lasten muotia. Liike on avoinna su-to klo 9-21 ja pe-la klo 9-22. The Gap sijaitsee osoitteessa 60 W 34th Street.

 

Toys’R’ Us

Kolmikerroksinen Toys ”R” Us -lasirakennus Broadwaylla on maailman suurin lelukauppa, jossa sijaitsee mm. 20-metrinen maailmanpyörä. Toys’R’ Us sijaitsee osoitteessa Broadway 1514.

 

The Scholastic Store

Tässä kirja- ja lelukaupassa lapset ovat etusijalla. Nuorimmat viihtyvät Clifford’s Dog Housen leluvalikoiman parissa. Isommat lapset voivat pelata pelejä interaktiivisilla laitteilla tai rakentaa legopalikoilla. Viikonloppuisin järjestetään mitä erilaisimpia tapahtumia. The Scholastic Store sijaitsee osoitteessa 557 Broadway, Prince Streetin ja Spring Streetin välissä.

 

Brooklyn Flea

Brooklynissä voi välttää Manhattanin 5th Avenuen ja Sohon shoppailuruuhkat. Alueen kuuluisin ostoskohde viikonloppuisin on Brooklyn Flea, jossa asiakkaita palvelee 150 eri myyjää ja suunnittelijaa. Marraskuun loppuun asti tori on lauantaisin Fort Greenessa, Lafaytte Avenue 176, ja sunnuntaisin East River State Parkissa Williamsburgissa. Talvisin Brooklyn Flea muuttaa sisätiloihin Williamsburgiin, osoitteeseen Wythe Avenue 185, 2.kerros.


Kommentit

Ostoksilla — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>