New York on tunnettu ympäri maailmaa ostosmahdollisuuksistaan, ja kaupungissa sijaitsevat ostoskeskukset eivät petä odotuksia. Big Apple tarjoaa lukuisia ostosaluksia jokaiseen makuun ja budjettiin sopivilla vaihtoehdoilla.

Yksi New Yorkin kuuluisimmista ostoskeskuksista on tietysti Macy’s Herald Square. Tämä ikoninen tavaratalo on yksi maailman suurimmista ja tarjoaa ostajilleen valtavan valikoiman tuotteita. Täältä löytyvät niin vaatteet, kengät, kosmetiikka kuin kodintarvikkeetkin. Macy’s on myös tunnettu legendaarisista myyntikampanjoistaan, kuten vuosittain järjestetystä Kiitospäivän päivänjälkeisestä alennusmyynnistä.

Toinen suosittu ostoskeskus on Westfield World Trade Center, joka sijaitsee Lower Manhattanilla. Tämä moderni ostosparatiisi tarjoaa yli 100 erikoisliikettä, joihin lukeutuvat niin kansainväliset luksusbrändit kuin tunnetut vähittäiskauppaketjutkin. Paikan päältä löytyy myös laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita, joten ostoksien lomassa voi nauttia herkullisia ruokia ja virvokkeita.

Jos etsit ainutlaatuisia ostoskokemuksia, ei kannata jättää väliin Chelsea Marketia. Tämä historiallinen elintarvikekeskus sijaitsee Manhattanin Meatpacking Districtilla ja on täynnä erilaisia gastronomisia herkkuja. Täältä löytyvät sekä paikalliset että kansainväliset ruokakojuja, jotka tarjoavat kaikkea aamiaisesta herkulliseen illalliseen. Lisäksi Chelsea Marketin putiikit tarjoavat ainutlaatuisia vaatteita, koruja, kirjoja ja muita design-tuotteita.

New Yorkin ostoskeskuksissa on tarjolla valtava valikoima tuotteita ja mukavia ostoselämyksiä. Vieraillaanpa sitten Macy’sillä, Westfield World Trade Centerissä tai Chelsea Marketissa, on varmaa, että New York tarjoaa unohtumattomia ostoshetkiä kaikille shoppailun ystäville.

 1. The Shops at Columbus Circle: The Shops at Columbus Circle sijaitsee keskellä Manhattanin sydäntä Central Parkin vieressä. Se on ylellinen ostoskeskus, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman premium-luokan kauppoja, ravintoloita ja viihdetarjontaa. Ostoskeskuksesta löytyy muun muassa suosittuja brändejä kuten H&M, Sephora ja Michael Kors.
 2. Westfield World Trade Center: Westfield World Trade Center on upea ostoskeskus, joka sijaitsee Lower Manhattanilla World Trade Centerin alueella. Se tarjoaa laajan valikoiman kauppaketjuja ja eksklusiivisia luksusbrändejä. Ostoskeskus on myös arkkitehtoninen nähtävyys, ja sen ikoninen Oculus-rakennus on kuuluisa maamerkki New Yorkissa.
 3. The Plaza Shops: The Plaza Shops sijaitsee kuuluisan The Plaza -hotellin yhteydessä Central Parkin tuntumassa. Tässä ylellisessä ostoskeskuksessa on tarjolla muun muassa korkealaatuisia vaatteita, asusteita ja lahjatavaroita. The Plaza Shopsin valikoimasta löytyvät muun muassa Armani, Chanel ja Prada.
 4. Brookfield Place: Brookfield Place sijaitsee Battery Parkin lähellä Lower Manhattanilla. Tämä tyylikäs ostoskeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman muotiliikkeitä, ravintoloita ja palveluita. Brookfield Placessa pääsee shoppailemaan muun muassa Burberryssa, Guccissa ja J.Crewssa.
 5. Grand Central Terminal: Grand Central Terminal on yksi New Yorkin tunnetuimmista maamerkeistä ja myös suosittu ostoskohde. Tämä historiallinen juna-asema sisältää lukuisia kauppoja ja ravintoloita, joista voi löytää muun muassa uniikkeja lahjoja, kirjoja ja vaatteita. Grand Central Terminalissa voi nauttia ostosten lisäksi myös upeasta arkkitehtuurista.
 6. Hudson Yards: Hudson Yards on moderni ja trendikäs ostoskeskus, joka sijaitsee Manhattanin länsipuolella High Line -puiston vieressä. Täältä löytyy laaja valikoima muotiliikkeitä, design-kauppoja ja ravintoloita. Hudson Yards tarjoaa myös upeita näkymiä New Yorkin kaupunkiin.
 7. Fifth Avenue: Fifth Avenue on yksi maailman kuuluisimmista ostoskaduista New Yorkin Midtownissa. Täällä on lukuisia ylellisiä brändiliikkeitä, tavarataloja ja muotitaloja. Fifth Avenuella voi tehdä ostoksia esimerkiksi Tiffany & Co.:ssa, Apple Storella ja Saks Fifth Avenuella.
 8. SoHo: SoHo on trendikäs kaupunginosa Manhattanilla, jossa on runsaasti viehättäviä putiikkeja, taidemyymälöitä ja design-liikkeitä. SoHo tarjoaa ainutlaatuisia löytöjä muodin, taiteen ja sisustuksen saralta. Alueella voi shoppailla esimerkiksi Mulberryssa, Isabel Marantissa ja Prada-kaupassa.
 9. Times Square: Times Square on ikoninen kohde New Yorkissa, jossa on lukuisia kauppoja, tavarataloja ja brändiliikkeitä. Tämä eloisa ostosalue tarjoaa laajan valikoiman elektroniikkaa, matkamuistoja, muotia ja viihdettä. Times Squarella voi tehdä ostoksia esimerkiksi Disney-kaupassa, Forever 21:ssä ja M&M’s Worldissa.
 10. Herald Square: Herald Square sijaitsee Manhattanilla lähellä Macy’s-tavarataloa. Tällä alueella on runsaasti kauppoja ja tavarataloja, mukaan lukien yksi maailman suurimmista tavarataloista, Macy’s. Herald Square tarjoaa monipuolisen valikoiman muotiliikkeitä, kosmetiikkaa ja kodintarvikkeita.
 11. Chelsea Market: Chelsea Market on suosittu ostoskohde New Yorkin Chelsean kaupunginosassa. Tämä ruokamarketti ja ostoskeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman tuoretuotteita, herkkuja, ravintoloita ja design-liikkeitä. Chelsea Marketissa voi löytää paikallisia erikoisuuksia, taide-esineitä ja vintage-vaatteita.
 12. The Mall at 75th Street: The Mall at 75th Street sijaitsee Upper East Siden alueella Manhattanilla. Tämä ostoskeskus tarjoaa erilaisia kauppoja ja brändejä, kuten Victoria’s Secretin, GAPin ja J.Crewin. The Mall at 75th Streetilla on myös ravintoloita ja muita palveluita.

New York on tunnettu maailmanluokan ostosmahdollisuuksistaan, ja kaupungissa sijaitsee monia upeita ostoskeskuksia. Olemme koonneet listan parhaista ostoskeskuksista, jotta voit suunnitella täydellisen shoppailuretken kaupunkiin.

Artikkelimme tarkastelee eri ostoskeskuksia, kuten Time Warner Center, Brookfield Place, Westfield World Trade Center ja The Shops at Columbus Circle. Jokaisella ostoskeskuksella on oma persoonallisuutensa, ja ne tarjoavat laajan valikoiman brändejä ja tuotteita.

Jos olet shoppailun ystävä, New Yorkin ostoskeskukset ovat todellinen unelmakohde. Voit löytää luksustuotteita, muotibrändejä sekä paikallisia designliikkeitä, joista hankkia uniikkeja löytöjä. Olipa tyyliisi sitten villi ja rohkea tai klassinen ja ajaton, New Yorkista löydät varmasti jotain sopivaa.

Muista myös fiilistellä ostoskeskusten tunnelmallisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Voit nauttia herkullisesta lounaasta tai rentoutua kupin kahvin äärellä shoppailupäivän lomassa. Ostosten välissä voit myös ihastella upeita arkkitehtuurisia yksityiskohtia, jotka tekevät näistä ostoskeskuksista paitsi ostosparatiiseja, myös mielenkiintoisia matkailunähtävyyksiä.

Kannusta myös muita lukijoita jakamaan omia kokemuksiaan New Yorkin ostoskeskuksista kommentoimalla artikkelin tai sen alasivujen alle. Voit myös jakaa artikkelin tietoa sosiaalisessa mediassa ja vinkata ystävillesi tästä ainutlaatuisesta shoppailuelämyksestä. Onnea matkasuunnitteluihisi ja nauti shoppailusta New Yorkissa!


Kommentit

Ostoskeskukset — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>